Peeling-ul chimic este procedura dermato-cosmetica ce consta in provocarea accelerata a regenerarii pielii, intr-o maniera controlata prin aplicarea unor agenti chemici-exfoliatori ce sunt utilizati pentru a actiona asupra diferitelor straturi ale pielii.

In cadrul salonului nostru de infrumusetare, folosim produsele profesionale Dermedics®️, care au creat o gama avansata de peeling-uri chimice specifice, care permit tratarea hiperpigmentarii, semnelor de imbatranire, dar si pentru acnee si alte imperfectiuni.

Tipuri de peeling-uri chimice:

Peeling anti-imbatranire

Acest peeling glicolic este o terapie intensiva pentru piele care reduce ridurile de expresie si ofera o piele hidratata si netezita. Peeling-ul glicolic este bogat in vitamine, minerale si hormoni vegetali, care stimuleaza crearea de colagen si regenerarea celulelor pielii. Acest peeling ajuta si la eliminarea toxinelor si regenerarea pielii in acelasi timp, oferind un aspect proaspat si prevenind imbatranirea prematura.

Peeling pentru hidratare:

Acest peeling are la baza acidul lactic, avand o putere mare de hidratare si este o componenta de baza in protectia pielii naturale. Peeling-ul Lactic are efecte anti-imbatranire, recontureaza trasaturile, reduce daunele provocate de soare, imbunatateste textura, tonusul pielii si activeaza formarea colagenului si elastinei. In plus, contribuie la exfolierea pielii prin accelerarea reinnoirii celulelor. Acizii lactici de albire cu proprietati ce contribuie la realizarea unei nuante uniforme a pielii, reducand petele de origine melanica.

Peeling pentru acnee sau ten gras

Acest peeling foloseste acidul mandelic, apecial formulat pentru a combate imperfectiunile pielii cu tendinta acetica, in imbatranirea foto sau hiperpigmentare. Are activitate antibacteriana iar albirea si luminozitatea sunt proprietatile principale ale acidului mandelic. Exfolierea este indicata pentru acnee (ten gras) cat si pentru pielea predispusa la acnee,cu proprietati anti-seboreice si reglare exces de sebum.

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE