Tehnica Airtouch este cea mai noua si inovativa tehnica pentru colorarea parului intr-un stil mai natural. Tehnica a fost inventata de hairstylistul rus Vladimir Sarbashev si este o tehnica complexa si necesita foarta multa atentie si profesionalism.

Avantajele tehnicii AirTouch:
  • ideala pentru orice nuanță de par si lungime
  • tehnica este blândă asupra parului, pentru că necesită prelucrarea doar a unor fire de par
  • oferă un efect natural al șuvițelor
  • necesita o împrospătare doar o data la 4-5 luni
Cum se efectuează aceasta vopsire?

Termenul „AirTouch” se traduce literalmente ca “atingere a aerului” si chiar din numele tehnicii puteți găsi răspunsul la întrebarea a ceea ce, de fapt, este esența “procedurii”. Acest tip de colorare se face cu ajutorul unui uscător de păr, care suflă parul mai subțire și mai scurt dintr-un fir. Esența acestei metode consta in amestecarea diferitor nuanțe, care, însă, au aceleași tonuri si se utilizează pentru a crea impresia unei culori “naturale”. În medie, procedura durează între 4-5 ore.

Durabilitatea colorării

Pentru femeile care caută doar o metodă adecvată de colorare blândă a părului natural, trebuie remarcat faptul că AirTouch se distinge de alte servicii similare prin efectul său de durată. După cum arată practica, după colorarea cu imaginea creată, puteți merge cel puțin șase luni, în unele cazuri, colorarea își păstrează atractivitatea originală chiar și aproximativ un an.

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE