Unele femei cauta de multe ori sa isi schimbe look-ul, sa fie in trend cu noutatile sau sa ascunda micile imperfectiuni ale parului, cum sunt firele albe. Pentru toate aceste probleme, solutia o gasiti la Lumi Hair Style, unde intotdeauna suntem gata sa va sfatuim in procesul de vopsire a parului, impreuna cu multa pasiune si profesionalism.

Procesul de vopsire a părului înseamnă supunerea părului la un tratament cu substanțe chimice puternice ce pot ataca nu numai foliculii firului de păr, dar și scalpul. De aceea, este indicat să consultati un specialist înainte de a vopsi sau revopși părul. Urmarind cele mai noi tehnici de vopsire a părului, putem spune că vopsirea nu mai reprezintă doar un simplu procedeu de colorare a părului ci o adevărată artă. Hairstylistii nostri priceputi și vopsele profesionale, care sunt folosite în salon, cu siguranță fac diferenta.

In salonul nostru, folosim doar produsele Londa Professional, o gama comerciala dedicata unor rezultate impresionante. Produsele Londa Professional le puteti si achizitiona din salonul nostru, pentru continuarea magiei si intretinerea parului acasa.

Exista diverse modalitati de colorare a parului la Lumi Hair Style:

  • Vopsea permanenta
  • Vopsea demipermanenta
  • Vopsea semipermanenta
  • Decolorare sau obtinerea unui par blond
  • Vopsirea parului in suvite
  • Sampoanele nuantatoare sau pigmentii nuantatori.
Vopsea Permanentă

Folosind vopseaua permanentă Extra-Rich Crème cu microsfere Vitaflection, putem reda o infatisare de păr care arată mai tânăr, pentru o culoare vibrantă şi rezultate de durată. In plus, aceasta vopsea are un sistem integrat de parfum, care mascheaza inteligent mirosul de amoniac al vopselei, pentru o experienta mai placuta.

Vopsea Demipermanenta

Vopseaua demi-permanenta nu contine amoniac si este imbogatita cu Extra-Rich Crème si microsfere Vitaflection, care reflecta lumina si da o stralucire impresionanta parului, pentru un par suplu si culoare vibranta si un aspect mai tanar.

Vopsea Semipermanenta

Acest tip de vopsea se poate aplica direct pe orice tip de par, fara folosirea unui oxidant, creând rezultate nelimitate de culoare si cu un timp de așteptare intre 10-20 de minute, perfect pentru femeile care doresc o schimbare rapida, intr-un timp foarte scurt. Aceasta vopsire nu patrunde adanc in structura firul de par.

Decolorare sau Obtinerea unui Par Blond

Crearea de un blond perfect si obtinerea culorii dorite poate fii un proces lung si migalos, dar combinatia dintre profesionisti si produse profesioniste poate pune acest mit deoparte.

Folosind produsele LightPlex cu o metoda de decolorare, prin ingredientele avansate ale acestor produse, putem obtine un blond superb dar in acelasi timp si un par sanatos si protejat, rezistent pana la 20 de spalari. O alta tehnica de obtinere a unui blond pur, de calitate premium, este de a folosi produsele Blondoran care print tehnologia moderna  HydroProtect, pastreaza hidratarea firului de par si ofera in mod egal rezultate pur de par blond.

Vopsirea Parului in Suvite

Aceasta tehnică este recomandată celor ce vor să-și împrospăteze look-ul fără a face o schimbare radicală a aspectului. Vopsitul părului în șuvițe este o tehnică prin care nu se vopsește tot volumul, ci numai câteva șuvițe separate. Ca rezultat, culoarea de bază a părului este amestecată cu șuvițe vopsite, creând o imagine unică și armonioasă.

Întreținerea Părului Vopsit

Pentru mentinerea culorii si stralucirea parului vopsit, recomandam sa aveti grija de parul dumneavoastra cu cele mai bune produse, special create pentru tipul firului de par sau scalp. Gama produselor Londa Professional TONEPLEX contine acid malic care ajuta la intarirea structurii firului de pari si reconstruieste legaturile din interior. Prin utilizarea acestor produse, culoarea poate fi reîmprospătată si firul de par reconstruit.

Ce sa faci înainte sa mergi la vopsit?

Pregatirea parului este la fel de importanta ca si etapa vopsirii acestuira. Sugeram ca parul sa fie spalat cu o zi inainte de procesul de vopsire cu apa calduta. Recomandam ca inainte cu cateva zile sa aplici un tratament intens de ingrijire sau o masca de par, fie acasa sau in cadrul salonului nostru, unde poti sa te consulti cu un specialist.

Ce sa faci dacă e prima oară când te vopsești?

Înaintea procesului de colorare sau de decolorare pentru prima data, recomandam sa va sfatuiti cu unul din specialistii in vopsire din cadrul salonului nostru, incat sa decideti cat de radicala va fi schimbarea si ce proces este necesar. Înainte de a începe procesul de vopsire, specialistul nostru întotdeauna testează puțină vopsea pe zona tâmplelor sau a cefei pentru a verifica dacă pielea poate suporta.

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE