Piele catifelata si fina prin epilare la Lumi Hair Style

Epilarea cu ceara este cea mai eficienta modalitate de indepartare a parului nedorit de pe corp cu rezultate durabile pana la 2-3 saptamani. Ceara calda, care se foloseste in timpul epilarii, poate patrunde in foliculi iar firul de par este smuls din radacina, in acest fel, cu timpul, firul de par creste mai rar si mai fin.

Pentru o epilare reusita, recomandam ca firul de par sa aiba cel putin jumatate de centimetru lungime, si daca este posibil sa exfoliati pielea inainte de epilare pentru a indeparta celulele moarte si a ajuta firele de par sa iasa la suprafata.

Epilarea se poate face pe mai multe zone ale corpului, cum ar fii: epilat facial, epilare axila, epilare brate, epilare spate, epilare fese, epilat inghinal sau epilat picioare.

In cadrul salonului nostru se poate folosii ceara traditionala sau ceara la cartus, de unica folosinta cu benzi de hartie. Ceara folosita in salonul nostru este de unica folosinta si nu se refoloseste.

Recomandam ca dupa epilare sa folositi creme si uleiuri hidratante pentru a prevenii iritatiile, si sa evitati expunerea la soare cel putin 24 ore dupa procedura.

Nu recomandam epilarea pentru persoanele care sufera de varice sau daca au pielea sensibila.

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE