Intr-o lume in care salon de frumusete a fost mult timp asociat doar cu femeile, Lumi Hair Style reda si locul barbatiilor in salonul nostru. La noi, poti beneficia de o tunsoare de barbati perfect realizata pentru a se potrivi fizionomiei tale si a te transforma intr-un barbat care atrage privirile celor din jur. Tunsorile de barbati pot fi in acelasi timp elegante dar si usor de intretinut si stilizat.

Utilizand cele mai noi echipamente profesionale pentru realizarea frizurilor dorite, reusim sa aducem zambete si pe fetele barbatilor. Stylistul nostru este mereu la curent cu noile tendinte si venim in sprijinul tau cu recomandari profesionale pentru un look extraordinar.

Cateva dintre tehnicile folosite in salonul nostru pentru tunsori barbati sunt tuns clasic, Fade, Buzz Cut, Crew Cut, Crop Top, Fringe, Quiff, Comb Over Fade, Faux Hawk, sau Undercut.

Tipurile de tunsori in trend 2021

Tunsorile scurte fade reprezinta baza pentru barbati indiferent de lungimea parului. Barbatii pot sa creasca contrastul si sa maximizeze diferenta dintre lungimile parului de deasupra capului si cel de pe laterale si ceafa.

Tunsorile undercut sunt o noua tendinta care au o lungime constanta, incepand de foarte sus pe laterale si pe ceafa vei observa o diferenta definita intre lungimile firelor de par. Acest tip poate fi combinat cu parul pieptanat pe spate, parul pieptanat pe o parte si parul ridicat sub forma de tepi.

Tunsoarea tip Buzz Cut sau tunsoarea principala in armata, dar totodată este cel mai bun mod de a purta parul scurt. Recomandam sa o combinati cu stilizarea liniei parului oferindu-ti margini ascutite in jurul tamplelor.

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE