Celulita este una din problemele estetice pentru multe persoane, in special femeilor dar si barbatilor. Celulita apare in urma depozitatii grasimilor intre tesuturile fibroase dintre piele si muschi. Grasimile imping pielea in exterior, iar tesuturile fibroase trag pielea spre interior si asa se reda suprafata cu aspect de coaja de portocala.

Masajul anticelulitic este un masaj viguros care reduce tesutul adipos si actioneaza favorabil asupra zonelor afectate de celulita. Terapeutul actioneaza asupra zonei afectate cu mainile sau cu instrumente speciale ca si masaj cu bete de bambus, in sesiuni repetate astfel incat sa reduca treptat aspectul de coaja de portocala.

Beneficiile masajului anticelulitic:
  • Netezirea pielii
  • Micsorarea circumferintei corporale
  • Diminuarea si disparitia celulitei
  • Tratarea eficienta a celulitei si a vergeturilor
  • Intensificarea circulatiei sanguine
  • Înlaturarea depunerilor minerale suplimentare

Masajul cu bete de bambus este efectuat cu ajutorul betelor speciale de bambus si prin rulare rapida si energica pe suprafata pielii cat si prin miscari manuale, ajuta la eliberarea tensiunilor si imbunatatesc circulatia. Masajul cu bete de bambus ajuta la remodelarea corporala prin reducerea stratului de grasime si favorizeaza un drenaj limfatic cu rol de detoxifiere.

Sedintele de masaj anticelulitic pot aduce rezultate mai bune atunci cand sunt combinate cu un stil alimentar sanatos si echilibrat si prin mentinerea corpului cu activitati sportive.

Pentru rezultate excelente, recomandam sa se efectueze 2-3 sedinte pe saptamana, iar dupa minim 10 sedinte, mentinerea corpului cu cel putin o sedinta pe luna.

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE