Sprancene perfecte cu tehnica microblading la Lumi Hair Style.

Microbladingul este o tehnică manuală care este efectuata cu un stilou special, tehnica fiind folosită pentru crearea unor fire hiperrealiste la nivelul sprancenelor. Aceasta tehnica este diferita de alte tehnici ale tatuajelor sau machiajului permanent, deoarece rezultatele sunt mult mai fine si naturale.

Microblading este recomandat persoanelor care care au ramas fara fire de par din cauza a mai multor factori: pensat excesiv, sprancene fara fire sau cu fir subtire sau persoanele care au sprancene care refuza sa creasca. Rezultatul este optim atunci când exista păr natural în sprânceană si procedura de microblading este aplicata.

Microblading incepe prin aplicarea de crema cu anstezic pentru confort, iar apoi este efectuat cu ajutorul unui stilou special cu care se deseneaza firele de par, unul cate unul, redand culoarea, forma si grosimea firului de par natural. In acelasi timp, firele de par desenate imita sensul de crestere al firelor de par naturale, rezultatul fiind unul de sprancene reale si naturale.

Avantajele microbladingului:
  • Reda o infatisare naturala sprancenei
  • Obtinere de o forma simetrica a sprancenelor
  • Contureaza fata si forma ochilor
  • Procedeu nedureros

Rezultatele microblading vor dura pana la 1-2 ani, retus la 28 de zile.

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE