Extensiile de gene fir cu fir sunt o tehnică revoluționară de îmbunătățire a privirii, oferind gene lungi, dese și atrăgătoare. Această metodă inovatoare, cunoscută și sub numele de extensii gene fir cu fir 2D sau 3D, utilizează gene sintetice aplicate individual, creând un aspect natural și plin de volum.

Ce sunt extensiile de gene fir cu fir?

Extensiile de gene fir cu fir sunt realizate aplicând gene sintetice în mod individual, folosind un adeziv special, pentru a obține o privire spectaculoasă. Această tehnică permite personalizarea perfectă a aspectului dumneavoastră, de la gene subtile și naturale până la gene dramatice și voluminoase. Indiferent dacă doriți o extensie gene fir cu fir 2D sau 3D, veți obține o privire incredibilă și o transformare uimitoare.

Procesul de aplicare a extensiilor de gene fir cu fir:

Aplicarea extensiilor de gene fir cu fir este un proces meticulos și precis, realizat de tehnicianul nostru specializat din cadrul salonului Lumi Hair Style. Aceasta v-a analiza forma feței, structura ochilor și preferințele dumneavoastră, pentru a crea un rezultat personalizat. Genele vor fi aplicate una câte una, fir cu fir, pe genele naturale existente, utilizând un adeziv sigur și de înaltă calitate.

Beneficiile extensiilor de gene fir cu fir:
Gene lungi și voluminoase: Extensiile de gene fir cu fir vă oferă gene lungi, pline și voluminoase, care transformă complet aspectul ochilor dumneavoastră. Fie că alegeți extensii gene fir cu fir 2D sau 3D, veți obține o privire seducătoare și impresionantă.
Aspect natural și personalizat: Tehnicianul va alege genele potrivite în funcție de forma feței și preferințele dumneavoastră, asigurându-se că rezultatul final arată complet natural și se potrivește perfect cu trăsăturile dumneavoastră unice.
Rezistență și durabilitate: Extensiile de gene fir cu fir pot rezista între 4 și 6 săptămâni, în funcție de ciclul de creștere al genelor. Aceasta vă permite să vă bucurați de aspectul îmbunătățit al ochilor dumneavoastră pentru o perioadă îndelungată, fără a necesita întreținere constantă.
Economie de timp: Datorită extensiilor de gene fir cu fir, veți economisi timp prețios în rutina de machiaj zilnică. Nu mai este nevoie să aplicați mascara sau gene false fir cu fir în fiecare zi, deoarece genele extinse vor oferi un aspect impecabil.
Îngrijirea extensiilor de gene fir cu fir:

Pentru a vă menține extensiile de gene fir cu fir în stare perfectă, este important să respectați câteva sfaturi simple de îngrijire:
• Evitați frecarea sau trageți de genele extinse, pentru a preveni deteriorarea lor prematură.
• Evitați produsele pe bază de ulei în zona ochilor, deoarece acestea pot afecta adezivul și pot slăbi genele.
• Programați întreținerea regulată la salonul nostru specializat, pentru a vă asigura că genele sunt întreținute corespunzător și pentru a le reîmprospăta la nevoie.
Extensiile de gene fir cu fir sunt o metodă uimitoare de a obține o privire seducătoare și expresivă. Indiferent dacă optați pentru extensii gene fir cu fir 2D sau 3D, veți obține un aspect natural și impresionant.

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE