Vacuumul acționează asupra unora dintre principalele cauze ce duc la formarea celulitei- circulația sanguină și limfatică deficitară. Totodată pielea este ușor desprinsă de stratul de grăsime, iar nodulii adipoși sunt dizolvați, pentru a facilita eliminarea grăsimilor. Masajul cu vacuum poate fi utilizat pe toate părțile corpului care prezintă celulită.

Acest tratament este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1, până la stadiul de macronoduli), prin care se reușește spargerea și antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de ,,coajă de portocală”. Procedura constă într-un masaj de tip aspirație, în urma căruia este îmbunătățit vizibil aspectul pielii atinse de celulită. Astfel, se elimină stratul de grăsime subcutanată, apa reținută în țesuturi, precum și toxinele, favorizându-se drenajul limfatic.

Inca de la prima sedinta de tratament se poate observa o uniformizare a aspectului pielii și atenuarea radicală a celulitei. Procedura nu este complicată, nu este invazivă sau dureroasă.

Beneficii vacuum anticelulitic:
  • Tonifierea pielii
  • Ameliorarea aspectului de coaja de portocala
  • Scadere in centimetrii
  • Eliminare de toxine si retentie de apa prin drenaj limfatic

Pentru rezultate mai bune, recomandam ca tratamentul cu vacuum sa fie combinat împreună cu alte terapii: electrostimulare, Capsula cu infrarosu, pe care le puteti gasi in cadrul salonului nostru.

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE