Schimba-ti infatisarea de zi cu zi cu ajutorul salonului si hairstylist-ul tau preferat, care vine cu idei noi si multa creativitate pentru a-ti pune in evidenta aparenta.

In salonul Lumi Hair Style, coafatul nu este doar despre ingrijirea parului si aranjarea lui, este mai mult despre estetica fetei si redarea de incredere. Acest proces necesita multa experienta profesionala pe care o puteti gasi in salonul nostru si produsele folosite corespunzator pentru cele mai bune rezultate.

La ce te poti astepta cand ajungi la Lumi Hair Style?

Noi suntem entuziasmati de fiecare data cand un client ne trece pragul. Inca de la prima intalnire, va oferim o consiliere personalizata pentru alegerea tipului de coafat pentru o infatisare cat mai placuta.

Ce servicii de coafat poti gasi la Lumi Hair Style?

Indiferent de lungimea parului (par scurt, par mediu, par lung sau par foarte lung), va putem oferi diferite stiluri de coafuri, din tendintele cele mai noi ale anului.

Alegeti dintre o coafura cu bucle, o coafura texturata, o coafura retro in valuri, impletituri de par sau cocuri moderne. Fie ca participati la un eveniment deosebit sau doriti doar o coafura simpla de zi cu zi, noi suntem pregatiti cu multa rabdare si imaginatie.

Ce putem sa iti mai sugeram pentru un look extraordinar?

In cadrul salonului Lumi Hair Style, poti gasi servicii de spalat si coafat, tuns, vopsit, indreptat permanent cu keratina, tratament de par dar si tehnicii inovatoare pentru schimbarea infatisarii, cum sunt vopsirea AirTouch sau Balayage. Intreaba specialistii din cadrul salonului pentru mai multe detalii.

Vezi intreaga noastră gama de servicii

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE
Vopsit Tehnica AirTouch
Indreptat permanent
Machiaj