Transformă-ți înfățișarea zilnică la Lumi Hair Style, coafor și frizerie din Năvodari. Vino și descoperă experiența unui salon de înfrumusețare care îți pune în evidență aparența cu idei noi și multă creativitate.

La salonul de înfrumusețare Lumi Hair Style, coafatul nu este doar o simplă îngrijire și aranjare a părului, ci este despre estetica feței și restabilirea încrederii în tine. Echipa noastră de experți are ani de experiență și folosește produse de înaltă calitate pentru a obține cele mai bune rezultate.

La ce te poți aștepta când vizitezi Lumi Hair Style?

Suntem entuziasmați de fiecare client care ne calcă pragul. De la prima întâlnire, îți oferim o consiliere personalizată pentru alegerea coafurii potrivite, pentru a-ți accentua înfățișarea în cea mai plăcută manieră.

Ce servicii de coafat găsești la Lumi Hair Style?

Indiferent de lungimea părului (scurt, mediu, lung sau foarte lung), îți oferim o gamă variată de stiluri de coafuri, inspirate de ultimele tendințe ale anului.

Alege între bucle naturale, coafuri texturate, valuri retro, împletituri sau cocuri moderne. Fie că participi la un eveniment special sau pur și simplu dorești o coafură simplă pentru ziua de zi, suntem pregătiți să-ți îndeplinim dorințele cu răbdare și imaginație.

Beneficiile alegerii unui salon profesional pentru coafură:
Echipa cu experiență: Hairstyliștii noștri au cunoștințe extinse și experiență vastă în diverse tehnici de coafură. Fie că vrei un aspect elegant și sofisticat sau o coafură la modă și relaxată, experții noștri pot realiza orice stil într-un mod impecabil.
Produse premium: Salonul nostru folosește doar produse de înaltă calitate, create special pentru a îngriji și proteja părul în timpul procesului de coafare. Aceste produse contribuie la menținerea sănătății părului și la obținerea unui aspect durabil și strălucitor.
Personalizare: Fiecare persoană are nevoi și preferințe unice când vine vorba de coafură. La un salon profesionist, coaforii lucrează cu tine pentru a înțelege exact ce îți dorești și îți creează o coafură care să se potrivească perfect cu forma feței, textura părului și personalitatea ta.
Tendințe actuale: Echipa noastră este mereu la curent cu ultimele tendințe în materie de coafură. Noi îți putem oferi sfaturi despre stilurile care ți se potrivesc cel mai bine și care sunt în trend în momentul actual.

Alegând salonul nostru de coafură profesionist din Năvodari, te asiguri că părul tău va primi atenția și îngrijirea pe care o merită, transformându-se într-o operă de artă care îți va evidenția frumusețea naturală în cea mai spectaculoasă manieră.

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE