Remediul perfect pentru conturarea fetei si atenuarii ridurilor cu mezoterapia virtuala la Lumi Hair Style.

Mezoterapie virtuală MesoSonix acționează prin combinarea electroporației cu electroosmoza. Pentru această terapie se folosesc cocktailuri cosmetice cu variate rezultate la nivel facial.

Ce este mezoterapia virtuală?

Mezoterapie virtuală nu implică ace, este non-agresivă cu dermul, oferindu-i în schimb ajutorul pentru tratarea inestetismelor. Mezoterapia faciala este o terapie inovatoare de exceptie, fiind printre printre putinele terapii ce permit introducerea in profunzime a substantelor active. Prin mezoterapie 95% din ingredientii activi patrund in profunzimea pielii fata de numai 5% prin aplicarea unei creme faciale.

Efectele sedintelor de mezoterapie faciala se vad imediat dupa prima sedinta. Pielea isi recapata elasticitatea, iar tonusul este vizibil imbunatatit. Mezoterapia faciala are efect de lifting facial. Porii se diminueaza iar cearcanele si pungile de sub ochi sunt estompate. Un alt efect benefic al mezoterapiei este ca hidrateaza intens pielea si o hraneste in profunzime.

Beneficiile tratamentului cu mezoterapie virtuala:
  • Reconturare a ovalului facial
  • Atenuaza ridurile
  • Efect de lifting facial si tonifiere
  • Redă luminozitatea și fermitatea fetei
  • Regenerare a celulelor
  • Hidrateaza tenul
  • Rol nutritiv si antioxidant
  • Stimuleaza microcirculatia

Mezoterapie se poate realiza si la nivelul sprancenelor pentru o mai buna conturare si stilizare. De aceea in cadrul salonului nostru veți întâlni mezoterapie sprancene pentru a da un impuls creșterii firelor de par care din cauza pensatului excesiv nu mai cresc.

Se recomanda, in functie de nevoile tenului, ca sedintele de mezoterapie sa fie facute la un interval de o saptamana. Pentru intretinere se recomanda o sedinta lunara de mezoterapie faciala.

Acest tratament nu necesita perioade de recuperare.

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE