Un par sanatos are mereu nevoie de ingrjire si de atentie si de multe ori nu intelegem de ce parul este lipsit de stralucire, pare uscat sau ars, avem un par ingrasat sau cade zilnic mai mult decat trebuie. In cadrul salonului nostru, va recomandam tratamentele de par care va vor aduce mai multa stralucire si ingrijire asupra firului de par, prin utilizarea de produse profesionale si prin experienta noastra indelungata.

Ce tipuri de tratamente de par se găsesc la Lumi Hair Style?
  • Velvet Oil – Pentru par subtire, uscat, decolorat – pentru a reface structura firului de par, căpătând un aspect sănătos si catifelat. Produse folosite: Sampon velvet oil, velvet oil conditioner, velvet oil-ulei de argan si vitamina E.
  • Glaze it – Pentru par lipsit de culoare, șters – soluția perfecta pentru a face culoarea parului mai radianta si mai vibranta, pentru culori strălucitoare se durează. Produse folosite: Sampon color radiance, tratamentul Glaze it si velvet oil.
  • Vitalize it – Pentru revitalizarea scalpului, care stimuleaza cresterea parului si protejeaza impotriva caderii parului. Produse folosite: Sampon vital booster, serul vital booster, tonicul stimulating sensation.
  • Rescue it – Pentru parul deteriorat, care repara in profunzime, facand parul mai puternic si redand stralucirea naturala. Produse folosite: Sampon visible repair, tratamentul Rescue it, velvet oil sau balsamul pentru varfuri fara clatire.
  • Fiber infusion – pentrul parul degradat, agasat si devitalizat – furnizeaza fibrei capilare suplimentul necesar de keratina, reda elasticitatea volumul si stralucirea naturala. Produse folosite: Sampon fiber infusion, tratament reconstructiv, tratament intens in 5 minute cu keratina.
  • u.r.e – pentru par uscat – contine 92% ingrediente de origine naturala, fara sulfati, fara parabeni, fara silicon, fara coloranti artificiali. Curata cu blandete parul oferind stralucire naturala,sanatoasa. Produse folosite: Sampon P.u.r.e, conditioner P.u.r.e, tratament hidratant.
La cât timp se recomanda sa se facă un tratament de par?

Cel putin o data pe saptamana.

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE