Tratament de curatare intensiva a tenului la Lumi Hair Style.

Aqua peeling-ul este o inovatie non-invaziva care inlocuieste tratamentele clasice si realizeaza un tratament complet: curatare, exfoliere, extractie si hidratare. Terapia se adreseaza tuturor tipurilor de ten si are multiple rezultate, vizibile instant.

  • Curata si exfoliaza pielea
  • Hidratare a tenului
  • Reduce porii dilatati
  • Diminueaza acneea si punctele negre
  • Reduce ridurile fine
Acest tratament include:

– Hidra Peel A – se difuzeaza acizi (acid glicolic, acid malic, acid tartaric, acid lactic sau acid citric) pe zona obrajilor si pometilor, pentru a exfolia artificial tegumentul si pentru a activa colagenul.

– Hidra Peel B – se difuzeaza acid salicilic in zona T: frunte, nas si barbie; pentru a dizolva sebumul si a absorbii reziduurile.

– Hidra Drain – stimularea sistemului limfatic si sangvin pentru a se obtine un efect detoxifiant si o reducere a cearcanelor si pungilor de sub ochi

– Hidra Nutrition – se infuzeaza nano-molecule active de acid hyaluronic, vitamine sau peptide pentru obtinerea de efecte imediate: hidratare, fermitate, stralucire

Efectele tratamentului sunt vizibile dupa o singura sedinta dar, pentru mentinerea rezultatului dorit, recomandam sa se efectueze mai multe sedinte in mod regulat.

Vezi intreaga noastră gama de servicii

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE
Oxy Spray
Presodrenaj
Microblading