Tratament de curatare intensiva a tenului la Lumi Hair Style.

Aqua peeling-ul este o inovatie non-invaziva care inlocuieste tratamentele clasice si realizeaza un tratament complet: curatare, exfoliere, extractie si hidratare. Terapia se adreseaza tuturor tipurilor de ten si are multiple rezultate, vizibile instant.

  • Curata si exfoliaza pielea
  • Hidratare a tenului
  • Reduce porii dilatati
  • Diminueaza acneea si punctele negre
  • Reduce ridurile fine
Acest tratament include:

– Hidra Peel A – se difuzeaza acizi (acid glicolic, acid malic, acid tartaric, acid lactic sau acid citric) pe zona obrajilor si pometilor, pentru a exfolia artificial tegumentul si pentru a activa colagenul.

– Hidra Peel B – se difuzeaza acid salicilic in zona T: frunte, nas si barbie; pentru a dizolva sebumul si a absorbii reziduurile.

– Hidra Drain – stimularea sistemului limfatic si sangvin pentru a se obtine un efect detoxifiant si o reducere a cearcanelor si pungilor de sub ochi

– Hidra Nutrition – se infuzeaza nano-molecule active de acid hyaluronic, vitamine sau peptide pentru obtinerea de efecte imediate: hidratare, fermitate, stralucire

Efectele tratamentului sunt vizibile dupa o singura sedinta dar, pentru mentinerea rezultatului dorit, recomandam sa se efectueze mai multe sedinte in mod regulat.

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE