Gene si sprancene mai lungi si cu aspect stilizat natural la Lumi Hair Style.

Laminarea genelor si sprancenelor este o tehnica noua de alungire a genelor intr-un mod natural si de sprancene mai uniformizate. Aceasta tehnica este extrem de avantajoasa pentru femeile care doresc sa aibe un look extraordinar zi de zi fara ajutorul machiajului.

Laminarea genelor

Aceasta este o alternativă a extensiilor de gene și are ca scop îngroșarea și curbarea genelor naturale, fară a mai fi nevoie de rimel. Genele vor devenii mai alungite si voluminoase, redand naturaletea acestora. Laminarea genelor protejeaza si intareste genele naturale si efectele pot dura pana la 8 saptamani. Recomandam acest serviciu persoanelor care au genele scurte și deschise la culoare, celor cu genele căzute sau pentru persoanele care nu folosesc mascara sau care au dezvoltat alergii la acesta.

Laminarea sprancenelor

Tratamentul de laminare al sprâncene este o modalitate prin care putem “îmblânzi” firele dezordonate și crețe. Prin acest procedeu, firele sunt hidratate și orientate în direcția dorită (in special în sus) și astfel vor avea un aspect îngrijit, natural și sănătos. Procedura de laminare a sprancenelor aranjeaza si stilizeaza firele de par, dar si regenerează firele existente. Laminarea sprancenelor reda un aspect mult mai tanar fetei si mai ingrijit al sprancenelor. Procedura se recomanda sa se refaca la interval de 4-6 saptamani, in functie de rapiditatea in care cresc firele de par.

Vopsirea sprancenelor

Sprancenele perfect definite pot schimba fizionomia fetei, iar culoarea acestora in ton cu culoarea pielii sau culoarea parului este extraordinar de importanta. Daca ai decis sa iti stilizezi parul cu o noua culoare de vopsea, te sfatuim sa complementezi si culoarea sprancenelor, incat sa evidentiezi mai mult trasaturile fetei. Recomandan aceasta procesure de vopsire a sprancenelor pentru persoane care au culoarea naturala a sprancenelor blonde, pentru a pune mai mult in evidenta ochii, dar si persoanele care doresc o coloratie naturala si placuta pentru cel putin 2-3 saptamani. Acest serviciu este recomandat sa fie efectuat dupa stilizarea si pensarea sprancenelor.

Pentru rezultate cu durabilitate pana la 1 an pentru sprancene naturale, explorati si tehnicile de micropigmentare sau microblading.

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE