Indiferent de sezon, pedichiura si ingrijirea picioarelor este o actiune importanta pentru fiecare dintre noi, nu doar din punct de vedere estetic, dar si pentru ingrijirea unghiilor si pielii care sunt expuse la un mediu mai umed. Neingrijirea pielii si unghiilor prin pedichiura, poate provoca modificari cronice sau dureroare.

In cadrul salonului nostru, pedichiura este un serviciu complex pentru ingrijirea unghiilor dar si unghiilor.

Tipuri de pedichiura la Lumi Hair Style:
Pedichiura clasica

Acest tip de pedichiura include curatarea cuticulelor si aplicarea unei oje clasice sau semi-permanenta, dupa placerea fiecaruia.

Pedichiura Spa

Acest tip este un rasfat pentru picioarele tale, acesta fiind un tratament complex de ingrijite care curata si hidrateaza pielea picioarelor, dar si relaxeaza datorită masajului din timpul tratamentului. Pedichiura Spa include dezinfectarea, curatarea si inmuierea calozitatilor piciorului, urmata de procedeul de exfoliere cu sare de mare, incat celule moarte sa fie indepartate. Hidratarea picioarelor se face cu o masca care revitalizeaza starea generala a pielii, iar crema hidratanta impreuna cu masajul picioarelor reda o relaxare completa. La sfârșitul ritualului de pedichiură Spa, se aplică lacul de unghii preferat.C

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE