Machiajul este o forma de exprimare la fel de importanta ca si hainele pe care le purtam sau coafura noastra in fiecare zi. Machiajul profesionist realizat de un make-up artist poate sa sublinieze trasaturile unei persoane si sa ii evidentieze avantajele, si in acelasi timp sa ii estompeze detaliile fetei pe care nu isi doreste sa le arate.

Machiajul profesional din cadrul salonului nostru este considerat de fapt o arta, deoarece trebuie sa se tine cont de toate elementele tehnice ale unui machiaj, dar sa se adapteze ocaziei si sa complementeze fizionomia fetei.

Fie ca te pregatesti de un eveniment deosebit, pentru o intalnire importanta sau sedinta foto, artistii salonului nostru sunt gata sa iti evidentieze trasaturile printr-un make-up realizat profesional cu produse profesionale de machiaj, astfel incat tenul tau sa nu aiba de suferit. Mai mult de atat, machiaj profesional ofera calitate si rezistenta machiajului, astfel incat sa nu ai griji in timpul evenimentului.

Specialistii nostri in make-up sunt mereu la curent cu cele mai noi tendinte si vor putea sa te sfatuiasca in legatura cu stilul care ti se potriveste cel mai bine.

In cadrul salonului nostru efectuam machiaj de zi, machiaj de seara, machiaj de ocazie sau machiaj de mireasa si machiaj cu gene false.

Vezi intreaga noastră gama de servicii

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE
Terapia cu Oxygen Hiperbaric
Coafat
Manichiura