Scapă de grijile unui par „electrizat” si oferă-i parului tău o înfățișare strălucitoare. Desi sunt multe variante pentru a repara sau a imblanzi parul – de genul uleiuri, creme, masti, game speciale de produse, vopsea naturala si altele –aceste solutii functioneaza doar atat timp cat le folosesti , daca ai intrerupt utilizarea, dispare si efectul. Daca parul a fost afectat in profunzime, recomandam intotdeuna un tratament cu Keratina Bio pentru un aspect natural si un par moale. Procedura dureaza in jur de 3-4 ore.

Tratamentul cu keratina este o terapie de hidratare intensa a parului, parul devenind mai greu datorita structurii imbogatite. Acesta este motivul pentru care este posibil ca, in cazul in care anterior aveati parul foarte voluminos, acesta sa isi mai piarda din volum. Aspectul final este similar cu cel de dupa folosirea placii de par.

Ce este Keratina?

Keratina este o proteina care se afla in mod natural in parul nostru, dar cu timpul prin factori externi, parul se degradează si capătă un aspect electrizat si neîngrijit, ceea ce înseamnă ca a pierdut din proteina produsa in mod natural. Tratamentul cu Keratina este o terapie care are rolul de a readuce proteina in interiorul firelor de par, prevenind astfel încrețirea si încâlcirea.

Cand ai nevoie de indreptarea cu keratina?
  • Când ai parul degradat de factori externi, cum ar fii razele soarelui, vântul uscat sau umiditatea. In același timp si felul in care îngrijim parul: uscarea sau coafatul frecvent la o temperatura foarte ridicata, folosirea zilnica a plăcii de par sau a ondulatorului electric, chiar si pieptănatul realizat incorect. De asemenea tratamentele chimice, cum ar fii decoloratul sau vopsitul acasă sau folosirea de produse nonconformiste, pot agresa firul de par.
  • Când ai parul subțire, fragil si lipsit de elasticitate, rar si sensibil. Chiar daca aceasta este starea lui naturala, tratamentul cu keratina are rolul de a-l aduce la cea mai buna forma a sa si de a face întreținerea si coafarea simpla, eficienta si fără a deteriora parul.
  • Când folosești des placa de par sau ondulatorul electric – daca folosesti aceste instrumente cu temperaturi ridicate pe par, fara folosirea corespunzătoare a produselor de protectie termica, pot duce la degradarea rapida a parului.
Cat durează efectul?

Incat nu vrem sa dezamagim, adevarul este ca durata este determinata de mai multi factori:

  • Ingrijirea parului in cele 72h dupa procedura
  • Ingrijirea de acasa
Ce trebuie sa faci dupa procedura?

Dupa aplicarea tratamentului cu keratina in urmatoarele 72h, trebuie respectate cateva reguli pentru a asigura eficienta tratamentului si pentru a-i spori durata. Cel mai important este ca parul sa nu fie spalat si este recomandat sa il feresti de orice fel de umiditate. Forma trebuie sa ramana cat mai aproape de ceea ce iti doresti, asa ca nu prinsul in coada sau in coc sau coafatul trebuie exclus. Puteti observa ca parul se va ingrasa, insa va garantam ca rezultatul va face sa merite orice efort.

Cum trebuie ingrijit parul acasa?

Intretinerea dupa tratamentul de indreptare cu keratina este foarte importanta pentru durata acestuia. Este absolut necesar sa folositi un sampon dintr-o gama formulata special, fara parabeni, sulfati sau sare, pe care le puteti gasi in cadrul salonului nostru – sampon si balsam din aceeasi gama ca si tratamentul, care pe langa respectarea conditiilor de mai sus, contin si keratina intr-o doza mica pentru a prelungi efectul.

Vopsitul parului dupa tratamentul cu keratina:

Daca ai in plan o schimbare de look, te sfatuim sa o faci inainte cu 2-3 saptamani de tratament. Acesta poate deschide putin culoarea initiala a parului. Nu este recomandata decolorarea parului dupa tratamentul cu keratina, deoarece acesta deschide din nou cuticula si “spala” efectul tratamentului.

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE