Dacă ești în căutarea unei metode inovatoare de a transforma părul tău, laminarea parului poate fi soluția perfectă. Laminarea parului este o opțiune excelentă pentru a obține un păr strălucitor, sănătos și ușor de întreținut. Produsele folosite in acest tratament in cadrul salonului nostru sunt profesionale oferite de Selective

Ce este Laminarea Parului?

Laminarea parului este un tratament non-invaziv și eficient care implică aplicarea unei pelicule protectoare pe fiecare șuviță de păr. Această peliculă subțire acoperă structura capilara cu un strat subtire de laminat, compus din keratina vegetala, uleiuri si gelatina, protejându-l de factorii nocivi externi, cum ar fi căldura, poluarea și agresiunile mecanice. Parul este apoi regenerat, catifelat si cu un luciu intensificat cu efect oglinda pentru o durata îndelungata.

Beneficiile Laminării Parului:
1. Strălucire și aspect sănătos: Unul dintre principalele avantaje ale laminării părului este că oferă un aspect strălucitor cu efect oglinda și sănătos. Pelicula protectoare acoperă fiecare fir de păr, oferind un aspect lucios și eliminând aspectul tern și uscat.
2. Protecție împotriva factorilor nocivi: Laminarea parului acționează ca un scut de protecție împotriva căldurii excesive, poluării și altor agresiuni externe care pot afecta sănătatea părului tău.
3. Hidratare și întărire: Tratamentul de laminare hrănește și hidratează firul de păr, ajutând la prevenirea deshidratării și ruperii acestuia.
4. Reducerea efectului static: Laminarea parului reduce efectul electrostatic, ceea ce face ca părul să fie mai ușor de aranjat și de gestionat. Firul de păr devine mai neted și mai puțin predispus la încurcări.
5. Durabilitatea culorii: Dacă ai părul vopsit, laminarea parului poate ajuta la menținerea culorii mai mult timp. Pelicula protectoare formează o barieră împotriva factorilor care pot decolora sau estompa culoarea părului, astfel încât aceasta să rămână vibranta și intensă.
6. Timp redus de uscare și styling: Datorită faptului că laminarea parului îl face mai neted și mai disciplinat, timpul necesar pentru uscarea și aranjarea părului se reduce semnificativ. Părul se usucă mai rapid și este mai ușor de coafat, ceea ce poate fi un beneficiu important pentru persoanele cu un stil de viață agitat.
Tipuri de Păr Potrivite pentru Laminare:
Părul blond natural sau decolorat: Laminarea parului este ideală pentru a îmbunătăți și proteja părul blond natural sau decolorat, oferindu-i un aspect moale, ușor, strălucitor și o textură mai netedă. Hidratează parul prin restabilirea elasticității. Intensifica luminozitatea culorii si îmbunătățește vizibil structura.
Părul creț natural, increțit sau cu permanent: Dacă ai părul creț, laminarea poate ajuta la definirea și controlul buclelor, reducând aspectul de păr încâlcit și oferindu-i o mai bună gestionabilitate. De asemenea definește si susține îndelung buclele si luminează si reda strălucirea naturala a buclelor.
Părul lung și indisciplinat: Laminarea parului poate fi deosebit de benefică pentru părul lung și greu de controlat. Aceasta îl va face mai moale, mai ușor de pieptănat și va reduce aspectul de păr electrizat. Acest tratament previne apariția vârfurilor despicate si protejează in același timp împotriva umezelii prevenind încrețirea.

Dacă ești interesata să încerci laminarea parului, consulta un specialist experimentat din cadrul salonului Lumi Hair Style pentru tratamentul potrivit pentru îngrijirea părului tău. Aceștia îți pot oferi sfaturi personalizate și pot utiliza produse de calitate pentru a obține cele mai bune rezultate.

Bucură-te de un păr frumos și sănătos, care atrage priviri admirative oriunde mergi!

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE