Vopsitul genelor si sprancenelor are rol estetic de infrumusetare si de a accentua expresivitatea ochilor si privirii.

Vopsirea genelor

Genele sunt de obicei usor de intretinut, dar aplicarea rimelului corect poate dura foarte mult timp in fiecare zi. Vopsirea genelor poate transforma acest proces meticulos, incat genele sa fie mult mai colorate natural si bogate in acelasi timp. Vopsirea genelor poate dura pana la 2-3 saptamani.

Vopsirea sprancenelor

Sprancenele perfect definite pot schimba fizionomia fetei, iar culoarea acestora in ton cu culoarea pielii sau culoarea parului este extraordinar de importanta. Daca ai decis sa iti stilizezi parul cu o noua culoare de vopsea, te sfatuim sa complementezi si culoarea sprancenelor, incat sa evidentiezi mai mult trasaturile fetei. Recomandan aceasta procesure de vopsire a sprancenelor pentru persoane care au culoarea naturala a sprancenelor blonde, pentru a pune mai mult in evidenta ochii, dar si persoanele care doresc o coloratie naturala si placuta pentru cel putin 2-3 saptamani. Acest serviciu este recomandat sa fie efectuat dupa stilizarea si pensarea sprancenelor.

Pentru rezultate cu durabilitate pana la 1 an pentru sprancene naturale, explorati si tehnicile de micropigmentare sau microblading.

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE