Inca din cele mai vechi timpuri, unghiile ingrijite au reprezentat un mare interes nu doar despre aspect dar si pentru respectul de sine. O manichiura frumoasa dau dovada ca ne acordam multa atentie si uneori chiar reprezinta o „carte de vizita” pentru noi. Unghiile sunt o oglinda a unui corp sanatos.

In cadrul salonului nostru, manichiura este considerata o arta, iar noi suntem pregatiti sa va consultam in legatura cu toate trendurile anului: ce tip de forma, culori sau aplicatii se poarta.

Tipuri de manichiura la Lumi Hair Style:
Manichiura clasica

Curatarea cutilelor si formarea unghiei, aplicarea unei oje pe suprafata unghiei sau stilul unghii French – prin trasarea unui linii orizontale, in general alba, la capatul unghiei.

Manichiura cu oja semipermanenta

Acest tip de manichiura a fost desigur inventat pentru femeia moderna, mereu contra-cronometru care se preocupata de ingrijirea si infrumusetarea unghiilor sale. Oja permanenta se aseamana cu oja clasica, dar are o textura si durabilitate mai indelungata, pana la 4 saptamani. Oja semipermanenta nu afecteaza sanatatea unghiilor. Manichiura cu oja semipermanenta include inlaturarea cuticulelor, aplicarea de oja semipermanenta si tratarea acesteia sub o lampa cu raza UV si finalizarea cu lac protector.

Manichiura Spa

Aceasta manichiura este un defapt un tratament complex de ingrijire atat a unghiilor, cat si a pielii mainilor. Efectul unei sedinte de manichiura Spa este vizibil mai mult timp, pielea este mai elastica si catifelata, cresterea cuticulelor este mult incetinita si toate acestea printr-un ritual care le ofera mainilor odihna, relaxare si rasfat. Manichiura Spa include exfoliere, revitalizare, reinnoire si protectie.

Dupa indepartarea ojei vechi si ajustarea lungimii unghiilor, se incepe exfolierea pielii si a unghiilor printr-un masaj usor cu ajutorul unor cristale de exfoliere – cristale de zahar – sau creme cu particule de gomaj pentru indepartarea celulelor moarte. Revitalizarea se face cu apa calduta in care se dizolva bile efervescente cu diverse arome, cu rol de hidratare, inmuiere a pielii si cuticulelor, curatare si protectie impotriva bacteriilor si ciupercilor. Reinnoirea este etapa in care se aplica  atat serul de intinerire, cat si o masca pentru hranirea pielii. In timpul cat masca este infoliata, se curata unghiile si se ingrijesc cuticulele cu ajutorul unor solutii speciale pentru dizolvarea acestora. In faza finala, de protectie, se efectueaza un masaj relaxant cu ajutorul unei creme hidratante care formeaza o pelicula protectoare, pentru a pastra hidratarea pentru un timp mai indelungat.

Vezi intreaga noastră gama de servicii

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE
Pedichiura
Tratament parafina
Machiaj