Manichiura reprezintă nu doar o formă de îngrijire personală, ci și o expresie a stilului și a atenției acordate detaliilor. Unghiile îngrijite și frumos decorate pot adăuga o notă de eleganță și încredere aspectului tău general. Atunci când vine vorba de manichiură, alegerea dintre a o face acasă sau a opta pentru un salon profesional poate face o diferență semnificativă în rezultatul final. Apelează la serviciile salonului nostru pentru unghii impecabile, și o experiență relaxantă.

Alegerea salonului nostru profesional pentru manichiură aduce numeroase beneficii și îmbunătățiri notabile în îngrijirea unghiilor tale:

• Experiența specialiștilor: În cadrul salonului nostru, vei lucra cu manichiuriste experimentate și bine pregătite, care cunosc cele mai recente tehnici și tendințe în domeniu.
• Echipamente și produse de calitate superioară: Salonul nostru utilizează echipamente și produse profesionale, asigurând astfel rezultate durabile.
• Personalizare: Manichiuristele profesioniste îți pot oferi consultanță pentru a alege forma, culoarea și stilul potrivite pentru unghii, în funcție de preferințele și personalitatea ta.
• Tehnici avansate: În salonul nostru, ai acces la tehnici avansate de îngrijire și design al unghiilor, cum ar fi manichiura spa sau manichiura cu oja semipermanentă.
• Igienă riguroasă: Salonul nostru pune mare accent pe igienă și sterilizare, asigurând un mediu sigur și curat pentru tratamentele tale.

Tipuri de manichiură oferite de Lumi Hair Style:
1. Manichiură clasică: Curățarea cuticulelor și modelarea unghiei, aplicarea ojei pe suprafața unghiei sau realizarea stilului French – printr-o linie orizontală, de obicei albă, la vârful unghiei.
2. Manichiură cu ojă semipermanentă: Această variantă de manichiură a fost inventată special pentru femeile moderne, mereu în goană, care își doresc îngrijire și frumusețe pentru unghii. Oja semipermanentă seamănă cu oja clasică, însă are o textură și o durabilitate mai lungă, de până la 3-4 săptămâni. Aceasta nu afectează sănătatea unghiilor. Manichiura cu ojă semipermanentă include îndepărtarea cuticulelor, aplicarea ojei semipermanente, uscarea acesteia sub o lampă cu raze UV și finalizarea cu un strat protector.
3. Manichiură Spa: Această manichiură reprezintă un tratament complex atât pentru unghii, cât și pentru pielea mâinilor. Efectele unei ședințe de manichiură Spa sunt vizibile mai mult timp: pielea devine mai elastică și catifelată, creșterea cuticulelor este încetinită. Manichiura Spa include exfoliere, revitalizare, reînnoire și protecție. După îndepărtarea ojei vechi și ajustarea lungimii unghiilor, începe procesul de exfoliere a pielii și a unghiilor prin masajul ușor cu cristale de exfoliere – cristale de zahăr – sau cu creme cu particule exfoliante pentru a îndepărta celulele moarte. Revitalizarea se realizează cu apă călduță în care se dizolvă bile efervescente cu diferite arome, care hidratează, înmoaie pielea și cuticulele, curăță și protejează împotriva bacteriilor și ciupercilor. Etapa de reînnoire implică aplicarea unui ser de întinerire și a unei măști pentru hrănirea pielii. În timp ce masca acționează, unghiile sunt curățate și cuticulele îngrijite cu ajutorul unor soluții speciale. În final, pentru protecție, se efectuează un masaj relaxant cu o cremă hidratantă care formează un strat protector, menținând hidratarea pentru mai mult timp.

Alegând să îți faci manichiura la Lumi Hair Style, te asiguri că unghiile tale vor fi în mâini bune și vei obține rezultate care să îți ofere încredere și satisfacție deplină.

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE