OFERTĂ LIMITATĂ – CAPSULA CU INFRAROȘU ȘI ELECTROSTIMULARE

Pregătește-te de sărbători sau începe noul an cu un corp de invidiat. Tratamentul pentru remodelare corporală – Capsula cu infraroșu combinată cu electrostimularea este soluția ideală pentru slăbit și tratarea celulitei, dar și pentru o piele mai fermă și musculatură tonifiată.
Programează-te acum – 1 ora – 60 Lei
Pentru programări, apăsați aici.

OFERTA LIMITATA – PIELE HIDRATATA CU PARAFINA

Sezonul rece bate la ușa noastră iar pielea noastră are de suferit desigur. Oricât ne îngrijim pielea mâinilor și picioarelor cu diverse produse pentru hidratare, nu reușim să obținem o piele catifelată. În plus, folosirea dezinfectanților ne afectează în mod sigur și mai mult delicatețea pielii. La Lumi Hair Style, am descoperit soluția eficientă pentru a trata această problemă prin tratamentul cu parafină a pielii mâinilor si a picioarelor. Parafina are nenumărate beneficii pentru sănătatea pielii noastre si ne poate oferi o piele hidratată și catifelată încă de la prima aplicare.
Manichiură + pedichiură clasică + tratament parafină 120 lei 100 lei
Această oferta este limitată. Pentru programări, apăsați aici.

FII CHIC IN FIECARE ZI
Bucură-te de un păr frumos aranjat și îngrijit de profesioniști în fiecare zi, atunci când achiziționezi un abonament pentru părul tău. Abonamentele includ spălatul părului corespunzător cu produse profesioniste, aplicarea unui tratament personalizat asupra părului, și un coafat simplu.

Abonamente păr scurt – Plătești 3 ședințe, primești 1 gratuită – Total 120 RON
Abonamente păr semi-lung – Plătești 3 ședințe, primești 1 gratuită – Total 180 RON
Abonamente păr lung – Plătești 3 ședințe, primești 1 gratuită – Total 240 RON
Abonamente păr foarte lung – Plătești 3 ședințe, primești 1 gratuită – Total 300 RON

Abonamentele au valabilitate 30 zile de la achiziționare.

ÎNTINERIRE ÎNDELUNGATĂ

Îngrijirea pielii cu produsele corespunzătoare și cu mâinile unor profesioniști, în mod constant, redă o piele întinerită și strălucitoare. În cadrul salonului nostru, găsiți terapii faciale pentru mai multe probleme ale pielii.
Abonamente terapii faciale – Primești între 10 și 20% discountpe pachet achiziționat.

Abonamentele au valabilitate 30 zile de la achiziționare.

UN CORP DE INVIDIAT

Fie că este vara sau iarnă, vrem să ne simțim bine în corpul nostru. Terapiile de remodelare corporală și specialiștii din cadrul salonului nostru vin în ajutor atunci când aveți nevoie de o mică schimbare, fie că este pentru a înlătura câțiva centimetrii sau pentru relaxarea mușchilor prin masaj.
Abonamente remodelare corporala și masaj – Primești între 10 și 20% discount pe pachet achiziționat.

Abonamentele au valabilitate 30 zile de la achiziționare.

ZIUA TA DE RĂSFĂȚ

Dacă ai decis că ai nevoie de o zi dedicată numai ție, ai găsit locul perfect. Începând cu o schimbare sau aranjare a părului, îngrijirea unghiilor prin manichiură-pedichiură, obținerea unui ten strălucitor sau poate un masaj relaxant, noi suntem gata sa îți sărim în ajutor.
Discount pentru o zi de răsfăț – Primești începând cu 10% discount pentru mai multe servicii achiziționate în aceeași zi.