FII CHIC IN FIECARE ZI
Bucură-te de un păr frumos aranjat și îngrijit de profesioniști în fiecare zi, atunci când achiziționezi un abonament pentru părul tău. Abonamentele includ spălatul părului corespunzător cu produse profesioniste, aplicarea unui tratament personalizat asupra părului, și un coafat simplu.

Abonamente păr scurt – Plătești 3 ședințe, primești 1 gratuită – Total 120 RON
Abonamente păr semi-lung – Plătești 3 ședințe, primești 1 gratuită – Total 180 RON
Abonamente păr lung – Plătești 3 ședințe, primești 1 gratuită – Total 240 RON
Abonamente păr foarte lung – Plătești 3 ședințe, primești 1 gratuită – Total 300 RON

Abonamentele au valabilitate 30 zile de la achiziționare.

ÎNTINERIRE ÎNDELUNGATĂ

Îngrijirea pielii cu produsele corespunzătoare și cu mâinile unor profesioniști, în mod constant, redă o piele întinerită și strălucitoare. În cadrul salonului nostru, găsiți terapii faciale pentru mai multe probleme ale pielii.
Abonamente terapii faciale – Primești între 10 și 20% discountpe pachet achiziționat.

Abonamentele au valabilitate 30 zile de la achiziționare.

UN CORP DE INVIDIAT

Fie că este vara sau iarnă, vrem să ne simțim bine în corpul nostru. Terapiile de remodelare corporală și specialiștii din cadrul salonului nostru vin în ajutor atunci când aveți nevoie de o mică schimbare, fie că este pentru a înlătura câțiva centimetrii sau pentru relaxarea mușchilor prin masaj.
Abonamente remodelare corporala și masaj – Primești între 10 și 20% discount pe pachet achiziționat.

Abonamentele au valabilitate 30 zile de la achiziționare.

ZIUA TA DE RĂSFĂȚ

Dacă ai decis că ai nevoie de o zi dedicată numai ție, ai găsit locul perfect. Începând cu o schimbare sau aranjare a părului, îngrijirea unghiilor prin manichiură-pedichiură, obținerea unui ten strălucitor sau poate un masaj relaxant, noi suntem gata sa îți sărim în ajutor.
Discount pentru o zi de răsfăț – Primești începând cu 10% discount pentru mai multe servicii achiziționate în aceeași zi.