La revedere imperfecțiilor feței cu tratamentul cu Micropen la Lumi Hair Style

Acest tratament include utilizarea de Micropen, un dispozitiv cu 12 microace care sunt introduse in piele impreuna cu diferite substante, in functie de rezultatele dorite pentru pielea dumneavoastra.

Ce este tratamentul Micropen?

Prin crearea unor micro-perforari in piele, tratamentul Micropen favorizeaza patrunderea substantelor de mezoterapie direct in piele, stimuleaza productia de colagen si elastina, micsoreaza porii, imbunatateste tonusul muscular, reduce liniile fine si ridurile si diminueaza cicatricile si vergeturile.

Impreuna cu efectul biostimulator realizat de microace, sunt introduse in piele diferite substante ca acid hialuronic, vitamine sau substante de depigmentare.

Beneficiile tratamentului
  • Îmbunătățește ridurile, cicatricile, cicatricile post-acnee
  • Tratează petele pigmentare si vergeturile
  • Îmbunătățește textura pielii si porii dilatați
  • Eficienta si sigura pentru toate tipurile de piele
  • Excelenta in jurul ochilor, elimina cearcanele si pungile de sub ochi
Cum se executa tratamentul Micropen?

Un capăt de unică folosință ce conține 12 microace este atașat la dispozitivul MicroPen. Esteticianul va aplica pe față un strat subțire de gel și selectează profunzimea cu care se va lucra în funcție de tipul de tratament și de zona ce urmează să fie lucrată. Apoi se aplică dispozitivul pe piele și este plimbat pe toată suprafața zonei tratate. În funcție de sensibilitatea diverselor zone, viteza și profunzimea pot fi ajustate. Acest tratament are o viteza de 8500 de rotații pe minut, care are rol de a reduce disconfortul din timpul tratamentului, si ajută la absorbția acizilor și a peptidelor pentru un rezultat final spectaculos.

Acest tratament nu necesita anestezic, si poate aparea fata rosie pentru o zi dupa tratament.

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE