Tehnica Balayage readuce idea de arta pe care hairstylistii o practica ca si tehnica de vopsire a parului. Aceasta tehnica este aplicata intr-un mod extrem de lejer pe suprafața șuvițelor de păr, redand o infatisare extrem de naturala.

Termenul „balayage” provine din limba franceza si înseamnă „a matura”, semnificatie care este in stransa legatura cu tehnica de vopsire care se realizeaza cu mana libera, fara a folosi folia de aluminiu, iar miscarile sunt similare celor de maturare, sau de pictare. Astfel, tehnica balayage ne permite obținerea unor culori naturale, a aspectului de par sarutat de soare, unde accentele de lumina discrete sunt evidențiate.

Avantajele tehnicii Balayage:
  • ideal pentru orice tip de par
  • reda un efect natural parului vopsit
Cine poate opta pentru vopsirea parului cu tehnica Balayage?

Aceasta tehnica este pentru orice tip de par, insa este necesar ca lungimea parului sa fie de cel putin pana la nivelul lobului urechii, pentru a putea contura tușele de culoare. Rezultatele pe par natural sunt extraordinare, însă aceasta tehnica se poate realiza si pe un par vopsit, dar procedeul va dura mai mult. Pentru parul inchis la culoare procesul va implica si alte procedee de decolorare totala a parului intr-o nuanta deschisa, iar apoi tehnica Balayage va fi aplicata.

Babylights sau Baby Blonde Balayage

Balayage-ul Baby Blonde, cunoscut și sub denumirea “Californian Balayage” este o tehnică care ne duce cu gandul la parul deschis la culoare pe care il au, de obicei, copii. Cu aceasta tehnica, culoarea se aplică pe suprafața unor șuvițe foarte subțiri, iar decolorarea se produce cu până la câteva tonuri, utilizând niveluri moderate de tranziție.

Recomandam reîmprospătarea unui balayage in functie de tipul de par si dorinta dumneavoastra de schimbare. Elevarea blondului (plasarea culorii deschise mai sus) la intervale de minim 2-3 luni, până la 6 luni, iar schimbarea nuanței culorii deschise se poate face chiar și lunar sau mai rar, în funcție de preferințe

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

SERVICII RECOMANDATE