Obtineti o bronzare rapida, uniforma si cu aspect natural in timpul oricarui sezon.

Beneficii ale bronzarii la solar:
  • Ofera un aspect mai placut si mai sanatos pielii
  • Bronzul natural poate dura pana la patru saptamani de la expunere
  • Ajuta la remedierea unor probleme ale pielii cum ar fii acneea, neurodermita sau psoriazis

Prima data la o sedinta de bronzare?

Afla aici tot ce trebuie sa stii pentru prima ta sedinta. In primul rand, recomandam ca bronzarea sa se faca treptat de la o sedinta la alta incat rezultatele sa fie obtinute in timp.

Inainte de sedinta de bronzare, inlatura orice machiaj si bijuterii pentru obtinerea unei bronzari uniforma. Foloseste o lotiune de bronzare care contine vitamine si ingrediente necesare pentru a proteja si reface pielea. Lotiunea de bronzat se poate achizitiona din cadrul salonului nostru sau puteti folosi lotiunea dumneavoastra dorita. Recomandam folosirea lotiunii de bronzare inainte de solar deoarece are rolul de a hidrata, accelera si mentine bronzul pentru mai mult timp.

Foloseste ochelari de protectie UV oferiti de salonul nostru si respecta instructiunile profesionistilor nostrii in momentul cand intrii in solar.

Dupa sedinta de bronzare, hidrateaza-te pentru a evita uscarea pielii. Pentru intretinerea culorii pe o durata mai lunga de timp, recomandam utilizarea unei lotiuni dupa bronzare.

Bronzarea la solar este indicata sa se efectueze in primele 4-5 sedinte la interval de 1-2 zile, iar pentru intretinerea bronzului este recomandata o sedinta pe saptamana.

Va aducem la cunostinta ca bronzarea la solar si bronzarea la soarele natural in aceeasi zi poate produce arsuri ale pielii.

Te așteptam la o consultație gratuita cu specialiștii noștri din salon.

Doresti sa stii mai multe detalii sau preturi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0737 202 034

SERVICII RECOMANDATE