Cosul meu 0 items - lei0 0

Frizerie

Tuns barbati

La Lumi hair style, tunsoarea bărbaților este un serviciu foarte important si întotdeauna va vom acorda atentie maxima pentru ca lucrarea finală sa fie perfecta!

Citeste mai mult

Tuns par lung

Frecventa cu care ne tundem parul difera in functie de tipul de par, precum si de tunsoarea aleasa. Gaseste ritmul potrivit pentru tine si vei avea in permanenta un par frumos si sanatos. La lumi hair style poti obtine rezultatul dorit in urma unei consilieri. Parul lung necesita o atentie deosebita iar tăierea lui se face in concordanță cu dorințele…

Citeste mai mult

Tuns par semi

Reimprospateaza-ti look-ul cu ajutorul specialiștilor de la Lumi hair style! Tunsul părului semilung este unul din cele mai cerute proceduri fiind cel mai utilizat look posibil. Alege sa faci o programare la Lumi hair style si cu siguranta ne vei regreta!

Citeste mai mult

Tuns par scurt

Parul scurt poate fi ceva spectaculos, o tunsoarea bine executata de către specialiști de la Lumi hair style te va pune în evidență si iti va scoate în evidență trăsăturile. Alege calitatea serviciilor oferite de către Lumi hair style si nu vei regreta!

Citeste mai mult