Rejuvenare faciala cu IPL folosind tehnologia revolutionara E-light

Rejuvenarea faciala cu IPL este cea mai noua si revolutionara terapie faciala cu rezultate spectaculoase si rapide datorita E-light. E-light este cea mai noua tehnologie din lume pentru epilare definitiva si rejuvenare faciala. E-light este tehnologia ce combina cu succes IPL (Intense Pulsed Light) cu radiofrecventa bipolara si de aceea rezultatele sunt spectaculoase: penetrarea este mult mai profunda. Acum laLumi hair style ,poti face tratamente de rejuvenare faciala cu noul aparat de epilare definitiva si rejuvenare faciala

tehnica E-light – IPL si radiofrecventa bipolara are aplicatii multiple. Poate fi folosita pentru epilare definitiva, depigmentare si tratament acnee (doar a cicatricilor lasate de acnee), tratament cuperoza si rejuvenare faciala.

Inainte de tratamentul cu E-light- IPL si radiofrecventa bipolara trebuie efectuata o consultatie, in cadrul careia se stabileste tipul de piele si se declara consumul de medicamente (antidepresive, unele antibiotice, retinoizi). Cu doua saptamani inainte si pe durata intregului tratament IPL si radiofrecventa bipolara, pacientul nu trebuie sa foloseasca creme sau alte produse exfoliante (gomaj sau peeling), trebuie sa evite soarele si aparatele UV sau creme autobronzante.

Dupa tratamentul E-light- IPL si radiofrecventa bipolara, pana cand roseata pielii dispare de la nivelul zonelor tratate, nu sunt recomandate: aplicarea cosmeticelor pe aria tratata, evitarea piscinelor cu chimicale (clor), sauna si jacuzzi, activitati care cauzeaza transpiratie excesiva, expunerea la soare si UV.