Ce este mezoterapia cu ace?

Mezoterapia cu ace reprezinta o metoda medicala prin care se introduc prin microinjectari acid hialuronic, substante nutritive, vitamine si minerale in mezoderm – stratul de grasime si tesut fibros. Aceasta este o metodă sigură și poate fi considerată drept alternativă la tehnicile de intinerire faciala.
Substantele folosite in centrul nostru de infrumusetare sunt cocktailuri de substante MESOESTETIC, ampule medicale profesionale, substante nutritive, vitamine, minerale – in functie de problema tratata.

Imbunatatirea starii cutanate este progresiva si cumulativa cu rezultate naturale perceptibile inca de la prima sedinta. Piele este mai hidratata si mai luminoasa. Dupa terminarea unei serii complete de mezoterapie (functie de nevoile fiecarui pacient in parte), in general dupa o anumita perioada (in functie de problema tratata), pacientii observa o crestere a calitatii pielii, cresterea tonusului si fermitatii acesteia, un ten mai uniform si implicit un aspect intinerit al pielii.

Va invitam la salonul Lumi Hair Style din orasul Navodari pentru un astfel de tratament ce este utilizat de catre profesionisti.